מסעדת "קויה"

Coya Dubai

Coya-8
Coya-2
Coya-3
Coya-4
מסעדת "קויה"
Coya-1
Coya-6
Coya-7
Coya-9
Coya-10
דירוג
4.5/5
4.6/5

המסע לפרו- מסעדה באווירה לטינית

אווירה לטינית מחשמלת עם מוסיקה, שתרים לכם את המצב רוח ומאכלים פרואניים מסורתיים בטכניקות בישול יפניות, סיניות וספרדיות יש יותר מפתיע ומרגש יותר מאוכל ומוסיקה בחיים? מסעדת קויה נמצאת במלון ארבע העונות בחוף ג'ומיירה הידוע.

"כשנסעתי לפרו הייתי כמו ילד בחנות מתוקים, כל כך התרשמתי. יש להם כל כך הרבה מאכלים שונים - פירות, ירקות, סביצ'ים. התאהבתי." כך אמר סנג'אי, השף והבעלים של "קויה". הוא כל כך דייקן שהוא חיפש את המרכיבים הייחודיים של המדינה ובילה במטבחים של מסעדות עטורות שבחים ובתי אוכל מקומיים כאחד. במשך זמן מה עבד לצד השף והשגריר הפרואני המהולל, גסטון אקוריו, במסעדתו אסטריד אי גסטון בלה מאר, לימה, ולמד ופיתח את הסגנון שלו. כשחזר ללונדון בילה סנג'אי 11 חודשים במטבח בפיתוח התפריט הראשון עבור COYA. הוא שינה את התפריט עשרות פעמים עד, שהגיע לשלמות מבחינתו. עד כדי כך הוא לא מתפשר. האוכל פרואני הוא אוכל של קיבוץ גלויות המחבר טעמים מהמטבח היפני, הסיני, הספרדי והאפריקאי. סנג'אי באופן קבוע מגיע לפרו כדי להתחדש במרכיבים וטכניקות חדשות בכל ביקור המעוררים השראה ליצירותיו החדשות.

מידע על המסעדה
₪₪₪
בכל ימות השבוע בין השעות 12:30-00:00

תפריטים משתנים בכל עונה

זה לא סוד שאוהבים כאן לחגוג. בכל רבעון הופכים את המסעדה וחוגגים עם אמנים, פרפורמרים ותקליטנים מיוחדים ומאפשרים לאורחים ולחברים לחגוג ולרקוד שעות את החגים הלאומיים של אמריקה הלטינית ותאריכי לוח שנה משמעותיים אחרים בבר ובטרקלין Pisco של המסעדה בכל חודש.

עקבו ביומן האירועים באתר האינטרנט של המסעדה למטה והצטרפו לחגיגה לטינית לוהטת, שיש במסעדה.

ב-COYA רציניים לגבי חדשנות, ולכן הם כל כך מתלהבים מהאוכל והשתייה שלהם. אין דבר, שהם אוהבים יותר מלהתנסות במאכלים פרואניים מסורתיים ולהשתמש בטכניקות בישול יפניות, סיניות וספרדיות כדי להפתיע ולרגש אפילו את האוכל הכי מסורתי.

הם משתמשים באותה גישה ברשימת הקוקטיילים עטורת הפרסים ומחדירים שילוב טעמים לא צפויים ומרעישים במתכונים קלאסיים.

התפריטים משתנים בכל עונה, אבל תמיד תוכלו למצוא סביצ'ה, דגים ובשר מבושלים על גריל פחמים ומנות גדולות שמומלץ לחלוק. האוכל בריא באופן טבעי, עם שפע אפשרויות צמחוניות, טבעוניות וללא גלוטן.

רשימת היינות והמשקאות נבחרה במיוחד כדי להשלים את הטעמים הייחודיים של המנות וכוללת יינות אורגניים והמלצות עונתיות.

למוזיקה תפקיד מפתח ביצירת האווירה הדינמית וחוויה ב-COYA לא תהיה שלמה בלעדיה. תקליטנים מנגנים כאן באופן קבוע בטרקלין פיסקו, וגם במסעדה מופיעות להקות. עיקר המוסיקה המתנגנת היא אלקטרונית עם השפעות לטיניות  וגם ז'אנרים כמו טמפו, אפרו האוס וטק האוס.

באמצעות תווית המוסיקה שלנו COYA, תוכלו ליהנות מאווירת ה- COYA בכל מקום בו אתם נמצאים. פרויקט שיתופי בין כל התקליטנים ברחבי העולם, התווית מפיקה פודקאסט חודשי, סרטון פודקאסט וטבלת COYA חודשית של הרצועות האהובות. פרויקטים מרגשים נוספים עומדים לפניכם!

גם אם תחליטו להגיע לבראנץ' המוסיקה תרגישו את ההשקעה במוסיקה המתאימה לאווירה התוססת של המסעדה.

המחירים כאן בהתאם ועם זאת אתם מוזמנים בראנץ' בעלות של פחות מ-150 ₪ וליהנות מכל המטעמים, המוסיקה והאווירה החמה של המקום. סאלוד!

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בכל הקשור למסעדת קויה בקבוצת הפייסבוק שלנו
שתפו את המסעדה

עוד מסעדות מומלצות בסביבה

מצאת טעות? יש לך מידע שחשוב שנוסיף? לחץ כאן

© 2021 | כל הזכויות שמורות לאיי ג'וין בע"מ
דילוג לתוכן